luni, 7 martie 2011

concurs de dramaturgie

Festivalul Naţional de Dramaturgie
„GOANA DUPĂ FLUTURI”

Ediţia a V-a

Lucrările semnate doar cu un moto ales de autor, vor fi trimise pe adresa: centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea- Str.Nicolae Bălcescu nrş.26 A, cod 240192, Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea- sau pe email:
culturatraditionalavl@yahoo.com, până la data de 1 mai 2011. în acelaşi plic cu textul se va introduce şi fiţa de înscriere în care vor fi menţionate datele de identificare ale autorului care vor fi secretizate până după deliberarea juriului.
Lucrările vor fi apreciate de un juriu alcătuit din personalităţi ale vieţii teatrale (dramaturgi, critici, regizori, cronicari dramatici(. Finala va avea loc în zilele de 13-15 mai 2011 la Râmnicu Vâlcea şi Tetoiu, în cadrul unui ciclu de manifestări „BOGDAN AMARU”, când va avea loc şi festivitatea de premiere.
Vor fi decernate premii în diplome, iar lucrările premiate vor fi publicate în Antologia festivalului, ce va fi lansată la o ediţie viitoare şi vor fi recomandate spre lectură Cenaclului de Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor, Teatrului Naţional Radiofonic şi altor instituţii de spectacole din ţară.
Aşteptăm piesele de teatru şi fişa de înscriere până la data de 1 mai 2011 pe e.mail: culturatraditionalavl@yahoo.com. alte det5alii: coordonator proiect, Mihaela Deaconu, 0744145748 şi 0722942399, prof.Elena Stoica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu